Ashley Tisdale Sve o Ashley |
|
| Lexicon***** | |
| | Autor | Poruka |
---|
*Artist Girl* Polako-ali sigurno
Broj poruka : 133 Godina : 31 Lokacija : Outta My Head=) Datum upisa : 25.08.2008
| Naslov: Lexicon***** Uto Avg 26, 2008 10:17 am | |
| Ime i prezime: Grad: God. rodjenja: Horoskop: Naj pewach/ica/grupa: Naj pesme: Naj glumac/ica: Naj film: Naj hrana/pitje: Moto: Nmg da ziwim bez: Qtjni ljubimac: Najdraza ziwotinja: Najbolji 4um: Idol: Da li ste zaljubljeni: Najdraza imena: Neshto za kraj: | |
| | | *Artist Girl* Polako-ali sigurno
Broj poruka : 133 Godina : 31 Lokacija : Outta My Head=) Datum upisa : 25.08.2008
| Naslov: Re: Lexicon***** Uto Avg 26, 2008 10:30 am | |
| Ime i prezime: Tina N. Grad: ... God. rodjenja: 23.01.1993 Horoskop: Wodolija/Shkorpija Naj pewach/ica/grupa: Enrique Iglesias,Justin Timberlake,Timbaland/Avril Lavigne,Thalia Sodi,Ashley Tisdale,Amy Lee,Hilary Duff/Vanilla Ninja,The Veronicas,Green Day,Evanescence Naj pesme: My Immortal,When It All Falls Apart,Runaway,Boulevard Of Broken Dreams,Regresa A Mi,Goin Crazy,Do U Know,Summer Love,Apologize,Koshawa Naj glumac/ica: Oliver James/Camilla Bell,Thalia Sodi,Amanda Bynes,Hilary Duff Naj film: Titanic,When A Stranger Calls,What A Girl Wants Naj hrana/pitje: Pizza,pomfrit/Guarana Moto: Swako daje swe od sebe u skladu sa swojim mogutjnostima Nmg da ziwim bez: Swoje porodice,muzike,neta,drushtwa Qtjni ljubimac: Moja qca Honey Najdraza ziwotinja: Maca,pas,delfin Najbolji 4um: owaj i Swetow Idol: Moja mama jer je ona uradila toliko toga za mene i nauchila me je da je najwaznije sanjati Da li ste zaljubljeni: Nisam sigurna,kad ga widim jako mi se swidja,ali owako bash i ne mislim na njega...Ma nisam! Najdraza imena: Anita,Say,Talija,Endzi Neshto za kraj: | |
| | | ~~Natasha~~ Admin
Broj poruka : 1168 Godina : 33 Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Lexicon***** Uto Avg 26, 2008 2:17 pm | |
| Ime i prezime: Natasha Grad: God. rodjenja:'91 Horoskop: Wodolija Naj pewach/ica/grupa: Toshe Proeski/Avril,Ashley,Ashlee,Brit/Pussycat Dolls Naj pesme: Rich Bitch,When I Grow Up,Girlfriend Naj glumac/ica: Brad i Angelina Naj film: Neprilagodena Naj hrana/pitje: Hamburger/Wodka,piwo Moto: I'm A Bitch and i dOn't CARE! Nmg da ziwim bez: Shminke i mog dechka Qtjni ljubimac: / Najdraza ziwotinja:Zmija,tigar Najbolji 4um:owaj Idol:barbie Paris Hilton Da li ste zaljubljeni:Jaaakooo,u mog medwedica Najdraza imena:Dejan i Natasha Neshto za kraj:Life is better blonde | |
| | | Meky-94 Admin
Broj poruka : 491 Godina : 30 Lokacija : Pusto ostrvo-Chris i ja! Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Lexicon***** Sre Avg 27, 2008 9:01 am | |
| Ime i prezime: Mejla / Grad: Novi Pazar God. rodjenja: '94 Horoskop: Vaga Naj pewach/ica/grupa: Justin T, Enrique, momci iz US5-a/ Vanessa, Ash, Rihanna, Miley/US5 definitivno Naj pesme: Sve od US5, Neke od Vanesse, Neke od As, Por que Naj glumac/ica: Zac Efron/Vanessa Hudgens Naj film: HSM, Picture This Naj hrana/pitje: Pizza, palacinke/Sok od narandze Moto: Zivi svaki dan kao da ti je poslednji! Nmg da ziwim bez: Komp.-a, roditelja i mob.-a! Qtjni ljubimac: Nemam Najdraza ziwotinja: Zec Najbolji 4um: us5-world.7forum.biz i ovaj! Idol: Nemam idola! Da li ste zaljubljeni: Ne, samo mi se neko svidja! Najdraza imena: Imena mojih roditelja! Neshto za kraj: Cao! | |
| | | Cinderella Pocetnik
Broj poruka : 82 Godina : 30 Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Lexicon***** Sre Avg 27, 2008 9:43 am | |
| Ime i prezime: Ivona... Grad: Novi Pazar God. rodjenja: 1994 Horoskop: bik Naj pewach/ica/grupa: Enrique, Milan S, Rihanna, Ashley, Britney, US5 Naj pesme: Donde Estan Corazon, Take a bow, Unfaithful, Music of the sun, Love me for me, One night with you, Nepopravljivo... (da ne nabrajam vise) Naj glumac/ica: Zac Efron, William Moseley, Vanessa, Ashley, Mary-Kate & Ashley Olsen, Hilary Duff, Emma Watson... Naj film: Pepeljugina prica, Nismo vise klinke, Harry Potter 4, HSM, HSM 2 Naj hrana/pitje: pizza, pomfrit, milk shake od jagode, coca cola Moto: Uradi sve za svoje snove =) Nmg da ziwim bez: mobilnog... Qtjni ljubimac: kuca Kiki Najdraza ziwotinja: pas, macici... Najbolji 4um: http://milanstan.freeforums.org/Idol: Rihanna Da li ste zaljubljeni: ne, trenutno nisam Najdraza imena: hmmm... ni jedno posebno Neshto za kraj: byeee | |
| | | Meky-94 Admin
Broj poruka : 491 Godina : 30 Lokacija : Pusto ostrvo-Chris i ja! Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Lexicon***** Sre Avg 27, 2008 9:51 am | |
| | |
| | | Pssst! It's Sharpay
Broj poruka : 46 Godina : 30 Lokacija : With Ashley Datum upisa : 01.09.2008
| Naslov: Re: Lexicon***** Pon Sep 01, 2008 8:11 am | |
| Ime i prezime: Lana Grad: _ God. rodjenja: '94 Horoskop: Dewica Naj pewach/ica/grupa: Jesse McCartney/Ashley Tisdale,Carrie Underwood/Pussycat Dolls,Prima J Naj pesme: Rock Star,Because You Breathe,HSSS Naj glumac/ica: Ashley i Jesse Naj film: HSM Naj hrana/pitje: Hamburger i Coca-Cola Moto: Ziwot je kuchka,budi i ti Nmg da ziwim bez: ne znam Qtjni ljubimac: papagaj Missie Najdraza ziwotinja: Papagaj Najbolji 4um: ne znam Idol: Ashley Tisdale Da li ste zaljubljeni: Da Najdraza imena: ashley,Lana,Zac Neshto za kraj: Lana,I Am A RICH BITCH | |
| | | Mrs. Ashley Efron Polako-ali sigurno
Broj poruka : 105 Godina : 31 Lokacija : With Shar singing I WANT IT ALL Datum upisa : 28.08.2008
| Naslov: Re: Lexicon***** Sub Sep 06, 2008 5:10 am | |
| Ime i prezime:Ljubica P. Grad:Beograd God. rodjenja:'93 Horoskop:Ribe/Blizanci u kineskom petao Naj pewach/ica/grupa:Jesse McCartney,Justin Timberlake/Ash Tisdale,Rihanna,Miley Cyrus,Emma Roberts/RBD,Girlicious Naj pesme:Sve od Ash,sve od Riri,Bleeding love,Tell her,Leavin',Baby doll,Like me... Naj glumac/ica:Zac Efron,Brad Pitt/Ashley Tisdale,Emma Roberts,Miley Cyrus,Angelina Jolie Naj film:HSM-ovi,Picture this,Wild child,Mr. and Mrs. Smith Naj hrana/pitje:Pomfrit,piletina u 13 vrsta sireva/voda i Ice tea Moto:No matter what just style it!!! Nmg da ziwim bez:Ashley i Zaca,kompa,moba,sminke i garderobe,porodice,prijatelja,stikli Qtjni ljubimac:Pudla-Dena,macak Brad i mace Kinder Najdraza ziwotinja:macka Najbolji 4um:http://rihannarocks.forum.st Idol:ASHLEY TISDALE!!! Da li ste zaljubljeni:maybe Najdraza imena:Luna,Lara,Lana,Ema,Mia... Neshto za kraj:Love me 4 me or...ELSE!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Lexicon***** | |
| |
| | | | Lexicon***** | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|